Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Sunday, April 17, 2011

Dancing Mat

As Salam..nk cite cite sket la dengan korang ni..salah satu cara nak bersenam. ramai yang tak tahu ada satu kaedah bagaimana nak bersenam dalam rumah. sesuai untuk sesiapa yang malu bebenor nak joging kat luar. sekali sekala dari memalaskan diri atas katil atau nak release kan tension pon boleh. aku memang suka gila main benda alah ni. nama nya dancing mat. biasanya orang akan pakai ps2 untuk main benda ni. tapi, aku ni takde adik beradik laki (kesian kan?). jadi, rumah aku memang tak pernah ada ps2..boleh ke jadikan tu sebagai alasan untuk tidak memiliki ps2? gila tak boleh. hehe. jadi, aku guna laptop untuk main benda nih. tapi, make sure korang beli dancing mat yang untuk laptop punya la. siapa cakap takde. kat kolej aku, femes tau kawan aku jual benda alah ni. ye la, sebab kitorang kan duduk asrama. mana leh bawa ps2.

nak belajar ke nak menghabiskan boreh mak bapak hantar belajar tinggi tinggi, ke jadahnya ps2 jugak yang korang bawa ke asrama. hehe. biasanya, aku main benda ni petang2 lepas balik kelas. bosan tapi malas nak joging kat bawah. nak tidur, tak elok kan tidur lepas asar. jadi, di samping dapat mengeluarkan peluh untuk menyihatkan badan, boleh jugak menunjukkan skill menari korang. ha, mana mana bakat terpendam tuh, memang gua syorkan lu orang main benda ni. memang feel wa cakap sama lu. kalau ketagih tuh, hari hari mesti mau main. haha. nanti, kalau korang dah kurus, sapa jeles? kawan korang jugak kan? badan ramping ala ala artis. siapa taknak? ha, kau ada?

8 comments:

little cart00n said...

tak pernah jumpa bnda ni jual kat kedai!
selalu tgk dlm tv n tempat kedai games je..
hheheh

arep_lockermonth said...

huhu :P macm best jerp~

nn said...

benda ni pernah jadi kegilaan kawan-kawan saya tahun lepas. now diorang dah tak main dancing mat. banyak tidur je petang-petang. :P

pernah juga try sekali. memang berpeluh habis! hheehe

hanis khalil said...

best.great idea!

[sutera kasih] said...

1st time dgr bnda ni blh guna kt lptop hehe teringin nk try

aisya hanna said...

nk dpt kat mne ek?dncing mat nih?n how much dear?

aleen aiden said...

woah!da lame giler nak carik benda alah ni.bertaun2 da.xtau nak carik kat mane.hu3

Roxy zai said...

haaaaaaaaaa..sgt suke main bnde niiiiiiiii...ske tunjuk bakat kt games centre..hahaha..hee,sje nk berlagak x bertempat! best laa kalau ade utk laptop^__________^

Related Posts with Thumbnails