Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, May 14, 2011

siapa-nak-anak-comel-dan-bijak-macam-ini-sila-angkat-tangan-macam-saya

As Salam..hari ini, aku dah mula cuti semester *atau dalam omputih nya cakap semester break.. selama 4 bulan okay? apa nak buat lama2 cuti? cuti bukan untuk duduk saja kat rumah makan tido membesarkan badan sampai tak ingat dunia tahu..!~ ada banyak program yang aku dah plan supaya cuti ini lebih bermakna. ecece. hari ini, kita layan video ringan budak jepun kecik comel yang boleh berbahasa english and japan. nama dia nina. kalau korang nak tengok banyak lagi video dia, anda boleh terus masukkan address YouTube and search Nina.




nota kaki : jangan lupa klik my Nuffy okay! ;-)

3 comments:

caera puttih said...

hak3... kelakar la budak kecik ni..

aisya said...

ok, nak angkat tangan jugak!

comel giler kan nina ni.. =)

Roxy zai said...

comeyyy..nk gigit pipi dia ouh!

Related Posts with Thumbnails