Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Friday, May 27, 2011

Bercinta selepas berkahwin

Assalamualaikum
Tajuk entri kali ini jiwang karat habis macam nak minta penampar je kan? Hehe. Sebenarnya, lately, syira suka layan cerita Nora Elena. Fuh. Memang so sweeeeet. Comel sangat bila kita tengok orang bercinta selepas kahwin. Ye la kan, benda dah 'halal', baru lah terasa nikmat yang Allah bagi. ecewah. Korang jangan pikir yang bukan2 ye. =.='


Macam dalam cerita Nora Elena ni kan, Seth Tan
*lakonan Aaron Aziz sangat bersabar la hai dengan kerenah isteri dia yang tidak mencintainya. Elena ni pula terus dengan ego kerana kahwin dengan Seth dalam keadaan terpaksa. T____T

Tapi, syira tahu ending dia nanti confirm Elena jatuh hati dengan Seth. Tipikal punya ending. But, what the most interesting part is the way of the story goes by. Jalan cerita dia! Fuh, confirm meleleh wa cakap sama lu. Tak sabar nak tengok sambungan dia minggu depan. Setiap Isnin-Khamis jam 7ptg di TV3. Dalam masa tuh, jangan lupa solat maghrib ye.




Ni ada syira sertakan video OST Nora Elena TV3 - Erry Putra & Reen Rahim - Berubah. Addicted to this song too. >.<

Nota kaki:Jangan lupa klik heartbeat syira ye. Thanks!



6 comments:

Nobita Sensei said...

Islam menganjurkan cinta selepas kahwin.

aRiE niSS said...

best sangat cite ni..=)

aque said...

tu la.. cite ni memang besh...

kalo cite adabtasi dari novel mmg besh...
nanti bile elena dpt tahu yg seth yg rogol die... sian seth....

Juliet_iRa~" said...

suka cte ni gak!!!

NURUL NATASYA AMIR said...

Cinta slps kawin pon best gak kan kan.Ehehe.Agree cerita ni sangat best woo.Hee

Khairil said...

cinta selepas kahwin lebih indah dari sebelum berkahwin..terpulanglah kepada diri masing2 untuk menilai..

Related Posts with Thumbnails