Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, May 14, 2011

Peraduan Gores dan Menang blog Misa Sakura

As Salam.. 2 entri dalam satu hari? itu perkara biasa bagi blogger tegar. tapi, itu cuma biasa bagi blogger macam hanya dan ketika cuti sem okay. muehehe. yo lah. eden mano ado maso nak update berbillion2 satu hari. update 2 kali ini pun hanya dan semata mata kerana nak join Peraduan Gores dan Menang blog Misa Sakura

amboih ! mentang2 cuti sem lama, nak join contest je kerjanya. hello, I punya blog, suka I lah. hehe

ok, cik syam ! I dah gores. hehe



tarikh tutup contest ni 15th May 2011. Siapa nak join ada masa lagi ni. mana tahu rezeki kan. I pun join last minute ni. minta2 kena. puh puh! siapa nak join boleh lawat blog cik syam ni. memang akan meleleh air liur u tengok strawberry yang mengiurkan. wallah!



5 comments:

[sutera kasih] said...

good luck dear ! :)

FIRST INTERVIEW, AWAK DAH?

diana said...

semoga berjaya..:)

Mama JnJ said...

goodluck syira :-)

ABU said...

wah gud luck..tak pernah tengok contest mcm ni..tergores hatiku..!!

cikji said...

wah gores n menang tuh,
gud luck dear ~

Related Posts with Thumbnails