Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Tuesday, September 15, 2015

GO SHOP! Ada TV Boleh Beli!

Assalamualaikum semua readers!
Wow! Baca tajuk je pun dah tahu kan. Memang ini lah jadinya kalau dah duduk rumah memanjang sementara tunggu nak melahirkan ni. Haish.. Bagi yang tak tahu, Go Shop ni ada sebuah rancangan TV terbitan Astro channel 118 tentang pembelian secara online. Home shopping kata omputeh tu,

Apa yang menarik tentang Go Shop ni, dia akan beri demonstrasi tentang barang2 yang dijual. Kita akan rasa barang yang diorang jual ni memang the best brand la bila compare dengan jenama barang kita yang sedia ada. Sebab pada pandangan syira, diorang memang pilih the best item dalam pasaran untuk dijual sebab banyak benefit kalau compare dengan jenama lain. Barang memang setanding dengan harga nya la kan,

Syira pun dah terjebak dengan Go Shop ni. Bila tengok tu memang rasa nak beli je semua benda yang dia jual tu. Kekadang tuh sampai tak tahu nak pilih yang mana satu. Sebab sekejap rasa Happycall Diamond Frying Pan, sekejap rasa nak beli Happycall Alumite Ceramic Pot Set. Acaner tu? Kopak duit mak kalau camni.



Gambar ihsan En. Google


Tapi kebanyakan barangan yang dijual kat Go Shop ni buatan korea dan seperti yang kita sedia maklum teknologi negara korea dan jepun ni memang lebih maju berbanding negara lain. Jadi, tak hairanlah kalau ramai antara kita yang tergoda bila tengok Go Shop ni. Sep sket siapa orang tu! Huu..

Nota kaki saiz lima: Sudahnya satu barang pun tak beli sebab bila dah tengok2 semua, eh macam tak tahu nak beli mana satu. Ok bai!


2 comments:

Sakila Rani said...

Haiii... Singgah sini^^ carik shoutbox tak jumpa..

Jom singgah balik!

http://mamasihatcantik.blogspot.my

aeinna Musa said...

Mudah nya lahai nk shopping sekarnag ni kan.duit pon laju je keluar..hihi

Related Posts with Thumbnails