Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Monday, November 9, 2015

Food Republic Pavillion!

Assalamualaikum semua readers!

Hari ni dah hari pantang yang ke-45, HORREY! Esok dah boleh makan sedap2. So, hari ni, syira nak cerita pasal makanan la yang syira pergi makan sebelum bersalin hari tu. Lamb chop kat sini terlampau sedap sambil menjilat pinggan. Okeh, yang menjilat pinggan tu tipu sebab malu la kalau orang tengok kan. Minah ni giler nafsu mentekedarah ke apa sampai nak jilat pinggan kalau ye makanan tu sedap sekalipun.

Cerita ni sebenarnya kisah sehari sebelum syira nak terberanak hari tuh. Syira ajak suami pergi Pavillion, niat di hati nak banyakkan jalan. Kan orang kata kalau nak bagi jalan cepat buka, kena jalan banyak. Tapi, syira tak syorkan pergi Pavillion sebab nanti boleh rabak poket laki korang sebab rasa nak shopping walau di hati hanya nak window shopping. Kalau yang belum berlaki, belum sempat hujung bulan, korang dah kena makan maggie nak ikat perut punya pasal. Untuk syira takpe. Sebab nafsu shopping syira ikut mood. Huhu

Haruslah di hari-hari terakhir sementara menunggu kelahiran ni kita nak makan yang sedap-sedap kan. So, kitorang cubalah satu kedai ni dekat food court Pavillion tingkat bawah sekali tu, Nama kedai Food Republic. Menu yang syira order Grilled Lamb Chop. Makanan dia laju je siap. So, kalau dah kebulur sangat, memang sangat disyorkan pergi kedai ni sebelum korang bertukar jadi the Hulk kan.

Grilled Lamb Chop. Harga dalam Rm21. Tapi berbaloi - baloi. Siap boleh dapat extra sauce dia tuh. FREE aje.


Nampak tak mangkuk kecik tu? Itulah mangkuk sauce yang syira minta extra tu. Memang diorang tak kedekut. Mashed potato dia pun sedap setanding mashed potato KFC la. Memang superb la sebab air liur syira pun dah meleleh ke keyboard masa tengah taip entri ni. Ok bye!

5 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah dah nak habis pantang...

Amy Jung said...

hi sis ☺
I'm newbie and please support me
hv a nice day~♥~
smartiesmoo.blogspot.kr

Kiran Khan said...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Today Funnies | Largest Collection of Latest Funny Videos, Funny Pictures, Funny Girls, Funny Babies, Funny Wife, Funny Husband, Funny Police, Funny Students And Cartoon Plus Bizarre Pics Around The World.
Just Visit 2 My Site...
http://todayfunnies.com

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

~*~ Free Online Work At Home ~*~
Here's Everything You Need to Know About Online Working At Home, Including Where to Find Work At Home Job Listings,
The Best Sites For Finding Work At Home Jobs And How to Avoid Work From Home Scams.
Visit...
http://SooperOnlineJobs.blogspot.com/

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ольга Петрова said...

Тут: проститутки Киева грн

Я ЛЕДИ С ШИКАРНЫМ БЮСТОМ,ФОТО ВЫСТАВЛЕННО ДВА ПОТОМУ ЧТО БОЛЬШЕ НЕТ_ К СОЖЕЛЕНИЮ!!!УВАЖАЕМЫЕ ГОСПОДА Я ИНДИВИДУАЛКА НА ЗВОНКИ ОТВЕЧАЮ ЛИЧНО,ПРИНИМАЮ У СЕБЯ,ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ПОРЯДОЧНЫХ И СОЛИДНЫХ МУЖЧИН В ИНТИМНОЙ ОБСТАНОВКЕ ДЛЯ ТОГО ЧТОБ ВЫ ПОЧУВСТВОВАЛИ РЕЛАКС!КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТЬ Куда полезнее изучать не книги, а людей.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails