Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, May 19, 2012

Minat Baru

Assalamualaikum

Hai readers. Masa buka blog semalam je tengok ada 3 Buffered Earnings. Hai nuffnang. Mengapa la kamu terlalu baik pada syira? Walaupun syira jarang sangat nak update blog, tapi nuffnang tetap baik sangat hati nak bagi syira BE. Terharu sat! Tisu pleaseeeee >_________<

*klik pada gambar untuk tumbesaran yang sihat*

Lihatlaaaah. Thanks so much Nuffnang! Lain kali bagi lagi. Kalau boleh, biar la lelama sikit BE ni datang singgah kat sini. Bermalam lah sampai setahun pun syira tak kesah. Tetiba! Huhuhu. 

Okeh, bukan nak cerita pasal Nuffnang yang baik hati sebenarnya. Tapi, tengah nak cerita pasal syira yang tengah semangat baru mulakan perniagaan. Well, bila kita nak buat sesuatu pekerjaan tu kan, mestilah disertai dengan semangat, usaha dan tawakkal. Perniagaan apa yang syira buat? Nak tahu kena la klik sini

Ok fineeee. Syira nak kena cerita jugak kat sini kan. Sebab korang malas nak klik link tu kan. Syira baru berjinak2 dalam perniagaan tudung bawal. Ye la, berjinak dulu la mula2. Nanti dah lama2 nanti, baru la boleh jadi liar, mengganas dan mengaum macam harimau. Eh, apa yang syira merepek ni. Out of topic. Sila abaikan >___________<

Ini tudung bawal plain warna shocking pink dihiasi dengan light pink laces.

Syira menjual tudung bawal yang unik2, insyaAllah dengan fesyen baru yang syira rasa jarang lagi orang nampak jual kat kedai. Satu, tudung bawal plain dengan 2 line bunga rose kecil keliling tudung. Cantik tak? Cantik tak? Cantik kan. Amboi, masuk bakul angkat sendiri sudah. Apa pun, korang nilai la sendiri sebab kami mengamalkan konsep pendapat pelanggan diutamakan. Ecewah!

Ini tudung bawal plain warna blue sky dihiasi sky blue laces. Very nice, rite?


Ini pulak tudung bawal princess warna hitam dengan hiasan batu atas kepala. So, sweet.


Jenis tudung kedua yang syira jual ialah tudung bawal princess macam dalam gambar kat atas ni. Sesuai dipakai untuk hari raya, hari yang special macam hari bertunang atau menghadiri majlis2 tertentu, tapi kalau nak pakai hari-hari biasa pun boleh juga. Dan syira pernah post pasal niat murni dan suci syira dalam entri yang lepas.

Banyak lagi pilihan warna yang ada. Kalau kamu, kamu dan kamu nak tengok dan nak tahu harga dan macam mana nak buat pembelian, kena la pergi facebook syira ni eh. 

Have a nice day!


5 comments:

Ira Nira said...

bgusnya..cntik2 plak 2 tdung2 syira jual =)

syira said...

thanks ira.
baru nak berjinak-jinak..
huhuhu >____________<

Ayu Iman said...

cantek2 tudung hihi...=)

syira said...

thanks dear..
boleh la jenguk2 kt fb.
ada byk lagi pilihan..

teha said...

cantik laa !

Related Posts with Thumbnails