Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, August 14, 2010

2 in 1? nyummy2..

salam readers skalian..mula2, ape kate u 'ols say billion thanx to cik nur and cik mimiey atas k'murahn hati mreka m'berikn award2 yg sungguh b'mkne nih pd syira.. tee hee..jd, utk m'mudahkn urusan p'nerimaan award, syira telah m'gabungkn nye..0kay x?h0h0..
http://www.emocutez.com


1st :
ha,yg nih dr cik nur chumel, sungguh kreatif award nih..kredit tuh the 0wner..wee.0kay,apabila sudah sr0n0k dpt award, haruslah ada task *cm men expl0race aje...agaga, kal0 x, bkn award namenye...task: tag lebih dr 3 0rg.. http://www.emocutez.com*kal0 sr0n0k sgt,dan trasa ingin m'nari spt ini,sila pandang kiri knn utk pastikn xde 0rg..T_T

2nd :

yg nih plak dr cik mimiey kiut miut..award nih sgt unik 0kayh..main backlink2 bagai..masyuk u...h00h0..sila bce p'aturannya..
Bagi siapa sahaja yang menerima award ni,
diwajibkan memberikan/tag kepada 5 org lg..

Selepas itu, si penerima award mesti meletakkan,
link link berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau).

1.ratu qiqi
2.Nadd

* Sebelum korang letak link link di atas,
padamkan dulu link yang berada di no 1,
kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level.
Contoh, link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya.
Selepas itu, masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..
Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya.
Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang dapat ialah :

Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125

* Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapat 1,923,125 backlink dan, keuntungannya, blog korang akan mendapat trafik tambahan,
apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang kn.

* Selain mengeratkan persahabatan antara blogger,
award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang.

0kay,tag 5 0rg..spe na award nih sila angkt kpala lutut msing2..h0h0..insan t'pilih adlh..



'0kay,syira dh penat..da..bru 1 en3 syira..agaga..'
http://www.emocutez.com

6 comments:

fatinathirahazmi said...

okie ! nanti saye ambik okayyy !
hehee . ~

NuSaNa NoSa 91 said...

tq syira.. thanx sudi pas award ni kt keen~ ^_^

syira said...

y0u're m0st welc0me,dear..hihi

Nurul chumel said...

thanx dear..i amek award nih tau..tapi i kekurangan waktu la nak tag..nnt i tag oke.

Irnie said...

salam. thanks cik syira.. how sweet of you.. with open heart, i amik award ni, but cam cik nurul chumel, me will find the best time to post an entry ye... very soooonn.. tq :) once im done with it, will let you know ;) thanks sweeeettt.. :D

myrah said...

thanx cik syira chumel... (:

Related Posts with Thumbnails