Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, November 13, 2010

IKEA

Salam readers skalian..0kay m'mandangkn tajuk en3 dh m'b0ngkarkn isi en3 kali ini, s0 xyah buang mse la kn..nk surprise 0rg bagai *ingt nih birthday party ke cik syira 0iii..haish..-__-" sbnrnya kjadian nih blaku mse ari khamis,yakni d saat2 aku meraikn ke'merdaka'an c0z dh abes peksa..wakaka.. the most delicious meatballs I've ever ate..rse dia x ubah cm double cheeseburger McD pny daging..cme, the diff is that xpyh mkn r0ti burger nye tuh..best kn..ahaha..nmpk x kuah dia yg melt n leh wt k0rg melt..rse dia plak cm cheese yg ada kt cheezy wedges KFC + ngan kuah gravy..s0 speechless....!~ 0kayh..fries dia cm biasa je la..0kayh2 la..
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.comeyh,cik syira intan payung berlian,ingtkn cket mkn tuh ye..mkn kne jaga demi kesihatann diri, bangsa n negara..jgn nnt, l0m tua, sakit dh mcm2..takm02..!hik hik.. n kal0 pegi ikea, tak sah la kalo xcuci2 mata tgk2 brg kt situ an..ye la..eden nih blaj0 laie..mn0 ada duet nk beli brg..lg plak, umah utk di'dec0rate' p0n bl0m beli laie,mcm man0 eh jang.. tee hee..n i s0 ad000000rrrrrrrrreeeeeeeee them!~ tekad nk beli furniture kt ikea je.full st0p..ekeke..especially, ada satu byk katil utk kanak2 yg s0 cute c0z it fit size for kids..lg plak aku ni mmg pencinta kanak2 n baby..0kay.spe2 kanak di bwh um0 6 thn nk jd adek angkt @ anak angkt aku..*cann0t wait f0r my 0wn..tee hee

0kay, this crib is s0 s0 s0 s0 s0 ad0rable..i want it 0ne please...


xta0la my future husband nk ke kal0 aku nk wt bilik kami warna pink..wee..is it 0kay dear? hehe

http://www.emocutez.comok bye..tata!~

5 comments:

fara said...

Meatballs tu sgt best ok!!!
pastu kek coklat daim tu pon!!!
walawey! ni yg wat kite nak g sne ni!
:))

syira said...

0h, kte xrse lg kek tuh..
nnt g len kali,nk try lah...weee
=)

Bazilah said...

oh no! meatball ikea..*meleleh

budak hijaukuning said...

sedapnya..nk jugak!!

p/s saya follow awk dah..awak pon sudi2lah follow k..moga bkawan slamanya.:)
http://helmihidayah.blogspot.com/

Roxy zai said...

jatuh cinta dengan meatballs n kek daim tu..it's SUPER DUPER YUMMY!!!!!!

Related Posts with Thumbnails