Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Sunday, July 3, 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Assalamualaikum

Wah, tengok tajuk entri memang rasa cam seronok je kan GA ni. Tengoklah part hadiah dia tuh. Memang sesuai sangat untuk syira yang takde banner blog yang cun melecun macam Cik Dil kita ni. Phew! Syira sangat adore Cik Dil punya doodle tauuuuuuuu. Pretty awesomeeeeee! *Ini bukan ayat untuk tujuan menggoda Cik Dil. Muehehe.

Mari tengok banner GA yang awesomee juga.


Kan syira dah cakap. Korang taknak caya. Hehe. Ini syarat penyertaan.

  • Buat entry bertajuk GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE dan link kan ke blog dil.
  • Copy Banner GA dan letakkan dalam entry tersebut
  • Follow blog ini *untuk pastikan korang terima update pasal GA ni tapi tiada paksaan
  • Tag 2 orang rakan blogger yang lain
  • Dan copy kan url entry tersebut dan letakkan dibahagian komen entry ini

.Tarikh tutup dia ialah pada 31/7/2011. Syira nak tag :


Siapa nak join boleh klik sini. Okeh. Done! 

 

3 comments:

NOOR FATIN said...

teringin nak dapat banner flash. saya software ada, tapi xreti guna. ahaks2 gudluckkk!

cik Dil said...

hahaha..nyaris2 nak tgoda nii..hehehe
hye dear..thanks join GA dil..good luck tau..^^

pinkcolour82 said...

singgah
http://pinkcolour82.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails