Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Thursday, July 7, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST NADIA!

Assalamualaikum

Hai korang. Walaupun syira sebenarnya teramatla sibuk hari ini, tapi syira tetap online blog okeh. Walaupun tak dapat syira nak update entri yang berinfromasi, tapi korang hadap aje lah segala GA, contest yang nak join selepas ditag oleh Sis Nana. Yeay! 



Cara-cara;
  1. Follow blog ni. Thank you!
  2. Buat satu entry, letak tajuk SAYA NAK JOIN BLOGLIST NADIA!
  3. Letak BANNER kat atas ni dalam entry tu. Lepas tu korang nak taip ape, suka hati korang lah. Tak nak taip ape2 pun takpe. Jangan korang mencarut sudah. 
  4. Sila tag 2 orang kawan korang and make sure diorang tahu.
  5. Dah settle, tinggalkan link kat entry ni ye. Tu je.

So, syira nak tag : 

Nak join? Klik sini.


 

2 comments:

Related Posts with Thumbnails