Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, July 2, 2011

Follower ke-555 dan Syira Suami

Assalamualaikum


Tengok angka 555 tuh syok kan. Hehe. Ke syira syok sendiri.Hehe. Apa2 pun, syira cuma nak ucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada Nadzirah sebab sudi jadi follower yang ke-555 blog capuk syira ni. Sebagai penghargaannya, syira akan masukkan Nadzirah dalam bloglist syira okeh?




Next story! Ini apa kejadahnya orang cari keyword syira suami ini. Buat pengetahuan semua, syira masih belum berkahwin. Mungkin ini berpunca dari entri yang ini. Tapi, perancangan tu ada lagi 2 tahun. Muahaha *gelak jahat. Syira harap segala kekeliruan terjawab okeh. Macam retis la pulak!

Nota kaki : Penat semalam tak habis lagi ni weh! Camano?

7 comments:

kotak bulat said...

hehhe...secret admirer nak tau la tu kot..

Bluewendy said...

kih3..sabor jek lah kan...

NOOR FATIN said...

aiyook diorang nak kenal dg syira la tu :P

baru2 ni keyword blog saya: fatin kena romen! hahahaha. mcm nak pengsan baca.. adess

apik pehe said...

wahhh..tahniah2..dia nk tahu something la tu..hahaha

budakmengong said...

cecey ad peminat tuh nk msok mminang tuh,hehe

Elie Lily said...

ada peminat misteri la tu!
hehhehe

Kotak Mancis / S_Basri said...

hhahahahhaaaaa... misteriiiiiiii
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

Related Posts with Thumbnails