Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Wednesday, June 22, 2011

AKU PROMOSI KAU PROMOSI AKU

Assalamualaikum


Hai korang kat depan laptop tuh? Tengah baca blog syira kan? Ha, ni syira nak join segmen yang abg ben ashaari buat. Korang pun tahu abg ben yang baik hati ni memang rajin buat segmen. Nak join, klik sini. Sampai pukul 3.30 petang. Cepattttttt!




66 comments:

NOOR FATIN said...

wah best tuu! ;D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

rajinye join segmen.. =) chaiyok!!

Nabila Huda said...

singgah promote


http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mate saya bulat said...

http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BeloG MTT said...

toinkkk toinkkk~ BeloG MTT

Ly_Tulip said...

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

♥ PeLanGie ♥ said...

singgah sini (:

http://cahayapelangie.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Alya Esprézzo said...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

normala_ali said...

singgah sini.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

nuRuL said...

hi..
am here..
:))

http://nadznur.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said...

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

Alisya said...

Dtg dr segmen APKPA

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sukma Bintara said...

http://sukmabintara.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah sini =)

[fArAh aLiAs] said...

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

jum promote-mempromote!!!

aienhashimm said...

hyeHYE ..
nakk selitt sikittt .

http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

:D

KuNanGKuNanG said...

singgah sini ye..

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mrs.Yie said...

http://www.rafinamimi.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

misscha said...

Olla,

singgah dr segmen mr ben : meh terjah list blog.....

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik pulau said...

menjalankan misi...menerjah rakan segmen...

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nadya O'Conner said...

no 41 singgah..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

haha said...

hye :)

http://farahahalife.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said...

Singgah jalan2 kat sini.. TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said...

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

farahin nasir said...

No 139 datang melapor dirik!

datang n tinggalkan link.. :)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
BOLEY CLICK SINI JER.. :)!!

teynteyn the doll said...

teynteyn datang
http://teynteyndoll.blogspot.com/

Muhamad Syafiq said...

dari segmen APKPA..


http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

TWEETY BERT said...

salam singgah segmen bro ben

http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

~HanAlia said...

singgah2 huhu


http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said...

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Sunah Sakura said...

Datang sini nak promosi2...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/wordless-wednesday-8-aku-promosi-kau.html

アヌム ちゃん said...

singgah2~
http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said...

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hadifar-fyda said...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Syuhadah Razali said...

hye!!!balas kunjungan dan bw...http://syuhadahrazali.blogspot.com/

not irene said...

Salam

endurance betul....

saya tinggalkan url jemput jenguk saya

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

amiena said...

saya singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'CikMimiEy' said...

dtg balas kadar segera :)

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Bro ahmad said...

promosi blog ni
salam perkenalan
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Zinnirah Humaira said...

Singgah :D

http://alfredshin.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

sukasuki said...

promosi anda hangat??

hehehe...jom2 datang sini:

http://sailaaf.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fara said...

singgah :)

http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

niena shopping2u said...

baru sempat.. bz ngan keja sikit

http://www.my-shopping2u.com/

::Miss Hearty:: said...

datang sini^^

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

eddie yustin said...

singgah...

http://akueddie.com/2011/06/22/aku-promosi-kau-promosi-aku/

ZIPPO MILLER said...

uiiii meriah gile..dtg dari sagmen BA

http://zippomiller.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

zureen said...

klik kat shoutbox tu ada tulis 'close' je~

missunguviolet said...

terjah sini (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mumui said...

uittt! singgah sini... =)
jom ke blog saya pulak... =)

bersama kak Es said...

jom promot promot
http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said...

as salam..

erk. uitm sg. buluh.dekat je dengan rumah pakcik. oo..yang baru tahu ada kampus perubatan uitm kat hospital sg buluh. hehe. al maklum la..pakcik baru balik dari merantau. sok lusa merantau kembali. btw, pakcik selalu 4 bulan sekali wajib jumpa doc kat unit ENT. hehe. ni pun balik sebab sok ada appointment.hehe


pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr iZzo (^^,) said...

datang jugak walaupun terlewat..huhu

http://themrizzo.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bombay said...

sory syira..terlambat nk respon..:)thankz dtg blog sy..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said...

mlm2 ni, jln2 cari rakan..

Carl id said...

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

Cda CdOot said...

Even da lambat , aku nak gak Terjah !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

BiNtaNg HaTi said...

huhuhu...ketinggalan keretapi...but better late than never...:)

http://www.nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MyLara Sarah Cullen said...

saya singgah jugak blog kamu walaupun dah lewat... ^_^

http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saya follow kamu ^_^

Golden Rose said...

terjah sini utk segmen APKPA walau dah terlambat...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cik Ida said...

hey, saya datang jenguk blog kamu. feel free to hit me back yeah :).meet new friends :)"

belog idafirdausi

geez said...

Singgah balas (^_^)

Rai said...

datang mengendeng

blog ourkizuna

wanie wonek said...

singgah n follow sini. nice blog

http://waniewonek.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails