Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Tuesday, June 21, 2011

Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway

Assalamualaikum

Dah agak lama syira tak join GA atau contest. Bila syira join GA atau contest, tujuan nya cuma nak mengeratkan silaturrahim sesama blogger2 di Malaysia
*kalau dengan luar Malaysia pun boleh juga hehe. Kalau ada rezeki menang, alhamdulillah.

So, kali ini, syira nak join Jiwa Kacau 1st Anniversary Giveaway. Syarat dia mudah dan simple je bak kata tuan punya GA.
Hihi

*nak join. sini. klik sini*

- Buat satu post tajuk macam kat atas nie…
- Copy banner dan letakkan ke dalam post… Link kan banner ke post nie…
- Buat satu entry simple dan make sure ade name blog Jiwa Kacau dan di linkkan ke post nie atau blog nie…
- Tag 5 orang blogger lain…
- Copy banner dan letak di sidebar (tak wajib)…
- Follow blog nie (tak wajib)…
- Follow Facebook fan page (tak wajib)…
- Follow Twitter (tak wajib)…
- Tinggalkan link post penyertaan anda di kotak komen di bawah…
- Peseta mesti mencecah 100 orang sebelom pertandingan ini ditutup…

Syira nak tag :

iela
fatin
nur
myra
bui


Hadiahnya…
- Satu domain percuma dan hosting 1GB Storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
- Satu domain percuma selama setahun.
- Hosting 1GB Stroge dan 10GB Bandwidth percuma selama setahun…

Nak tahu lebih lanjut, jom la pergi blog Jiwa Kacau ni. Tuan punya blog selalu guna nickname 'Blur' masa blogwalking. Mesti korang pernah nampak kan. Rajin juga dia BW. Hehe. Betul tak, blur?

Nota kaki : Apa pasai line streamyx lembab semacam je ni. Habis nafsu syira nak blogwalking ke blog blogger2 tercinta *bukan ayat membodek. Hoho.



4 comments:

NOOR FATIN said...

gudluck syira. saya dah lama dah masuk GA ni. hehe

aque said...

GUD LUCK SYRA.. CHAIYOK!!! hehehehe...

Cik Emie said...

good luck syira :)

Bui Idzra Ryn said...

tag bui yer..hehe..okeh,pasni bui try k..

Related Posts with Thumbnails