Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Saturday, June 25, 2011

Rezeki Berlipat-lipat Ganda

Assalamualaikum

Syira penat sangat okeh? Penat sangat. Semalam satu hari, syira tak dapat rehat langsung. Macam biasa aktiviti harian syira buat masa cuti yang hanya tinggal baki sikit je lagi kan, syira jadi 'driver' ambil dan hantar anak jiran ke sekolah. Lepas amik dari sekolah je tenghari semalam, syira terus drive ke Sg Buloh. Sebab apa?

Sebab semalam last day kena buat 'clearance' bilik masing2 sebelum pindah ke Selayang. Yup! Starting on this new semester, I'll have my practical session at Selayang Hospital. Kalau terserempak, pura2 tak kenal! Hehe.

Tengok tajuk entri kat atas. Sila percaya. Pagi semalam, buka je blog sambil usha2 nuffnang yang baik hati kan. Tengok memang betul. Nuffnang bagi BE kedua kat syira! Syira tersangat la gembira kan. Sampai lompat cecah siling.


Tengok! Tengok! Nuffnang bagi syira BE apa? Yang Digi Super Reload tu BE pertama syira. Syira ada cerita pasal BE pertama syira kat sini.Yang bawah dia tu. Snek Ku Naked Turtle?! What the fish?! Ingat blog syira ni blog kanak-kanak ribena ke? Tapi, memang pun. Ye tak? Ok, fine fine fine! =.='


Tengok tuh. Iklan dia ha.Tapi, syira tak kesah. Kalau dah di situ rezeki syira. Apa-apa pun thanks so much Nuffnang. Sayang Nuffnang ketat-ketat. Hehe. Ok. Sekarang nak cerita pasal rezeki kedua syira yang datang mencurah ke ladang gandum jadilah COCO CRUNCH! Apa dah syira merepek ni? :')


Tengok tuh! Siapa yang jadi follower ke-300? It's me! Yeay me! Hehe. Syira jadi follower ke-300 untuk blog zie. Korang kenal tak? Apa? Tak kenal. Rugi woo! Hehe. Best la baca blog dia. Kalau tak, takkan la syira follow. I follow! Hehe. So, korang! Apa lagi. Jom kita pergi blog dia. Dia ada buat entri pasal syira sebagai penghargaan. Terharu mak! Klik sini.


Ini header dia. Comel kan budak nya. Hehe. Tak rugi jadi follower dia. Siap dapat tahu secret lagi. Muaha. Mane boleh kasi tau. Nama pun 'secret'.

Okeh. Syira penah bagi tutorial camana nak beramah mesra dengan Nuffnang supaya boleh dapat BE kat sini. Kalau nak tengok. Kalau taknak, sudeehhh.

Nota kaki : Kalau nak tambah income lagi, leh klik sini atau sini.


11 comments:

NOOR FATIN said...

tetiba terasa nak pegi hspital selayan pulak nanti :P

BE saya ada satu je. ahaks

Hafizzi Aziz said...

wahhh..besnya..

syira said...

Fatin : I malu.. Janganlah. >_<

Hafizzi : best ke? cop, apa yang best? =.='

EiZaRaZiErYa said...

wah~ tahniah eh~ memang bertuah sungguh lah nie~ ehehe...ermm....terharu lah ade dlm entry nie~ huhu..rahsie 2 jangan gtw owang laen tw..?? lupe nak cakap dlm mail 2..huhu... wink3 >_<

alif haris said...

wah wah bestnye die dpt BE :)

tumpang gembira jap :D hehe

kotak bulat said...

wah~ tahniah dpt BE... :)

iPai said...

nuffnang tak syg kita !!! T_T .. tak pernah dapat BE

iPai said...

nuffnang tak syg kita !!! T_T .. tak pernah dapat BE

Frommetoyou GA said...

tahniah :)

iPai said...

alo .. sabar .. baik ..

SheyPull said...

untung la dapat BE...epul xde pun...sedih2

follow

JOM singgah blog saya nak...eh boleh ke nak LIKE..LIKE..LIKE?

Related Posts with Thumbnails