Assalamualaikum. Ini adalah personal blog . Sebarang penulisan adalah atas hasil pemikiran tuan punya blog kecuali dikreditkan kepada sesiapa. Sebarang copy cat adalah dilarang kecuali atas kebenaran. Terima kasih kerana sudi membaca dan

Sunday, June 26, 2011

Contest Blink Blink

Assalamualaikum

Haip korang. Syira penat baru balik dari shopping kat jalan TAR dengan kawan syira, syamimah dengan cousin syira, atiqah. Kawan dengan cousin pun boleh 'kamcing' apa! Hehe. Takmo cite pasal shopping tuh. Next entry I story mory you all okeh. Muehehe.

Tapi, tiba2 masa syira buka shoutbox syira, ternampak jejak Mrs. Farhan ni. Dia ajak join contest. Syira ni memang. Memang pantang diajak! Mudah terpengaruh betul. Tak patut. Tak patut. Takmo cerita panjang la. Sebab syira penat. Alasan kan?

Contest yang syira join ni nama dia contest blink blink anjuran Hanan dengan Ainaa. Walaupun, blog syira tak berapa nak blink sangat kalau nak dibandingkan dengan blog adik2 chumel yang suka blink kat luar sana tuh kan, tapi ada syira kesah.? Kuang kuang kuang. Syira redah aje la.


Ini banner contest. Simple and cute. So, apa lagi? Nak join? Klik sini.

Jadi, syira nak tag :

Iela



3 comments:

muhamad hanif said...

Contest ?

gudluck yaww!!

Onitsuka_hana said...

gud luck..cam nak join. tp tengok dlu lah :)

Bui Idzra Ryn said...

gud luck dear..

Related Posts with Thumbnails